Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Contact
Wellfit Sport, Health & Wellness Center
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Waar staan wij voor

Wellfit Sport, Health & Wellness Center in Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit Sport, Health & Wellness Center is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

BallShape

Wat is BallShape?

Al zittend op een Fitball, die door de trainer voor jou op de juiste maat wordt uitgezocht, een uur lang werken aan stabiliteit, coördinatie, evenwicht, kracht en conditie. Het gebruik van muziek, die bij jong en oud in de smaak valt, diversen aan klein oefenmateriaal en creatieve trainers maken dat iedere les weer andere uitdagende oefeningen biedt.

balshape2

Waarom is BallShape een succes?

BallShape is een bijzondere en energieke belevenis en wordt in deze vorm nog als enige in Nederland bij Wellfit aangeboden. Ballshape is anders, vernieuwend en zit vol ongekende mogelijkheden. De bewegingen van de bal waar je op zit, en de vrolijke muziek vragen gewoon om actie. Het milde karakter en toch een overduidelijk trainingsresultaat zijn een verrassende en unieke combinatie. De originele manier van bewegen, oa. het “bouncen” maakt de training daarnaast tot een vrolijk uur inspannen. De verbetering als het gaat om stabiliteit en evenwicht zijn opzienbarend.

Voor wie is BallShape geschikt?

Deze training is voor iedereen geschikt, alle oefeningen worden zodanig aangeboden dat je eruit kunt halen wat binnen je eigen grenzen ligt.* De trainers zorgen altijd voor een veilige situatie en staan u met raad en daad terzijde. Juist ook voor mensen met gewrichtsproblemen, denk aan arthrose of reuma, of ademhalingsproblemen zoals COPD is deze training een aanrader. Voor deze laatste groep is de op en neergaande beweging op de bal vanuit een opgestrekte houding zeer bevorderend voor een optimale adembeweging.

Wat moet ik meenemen?

Sportkleding, het liefst de bovenkleding bestaande uit 2 laagjes, en sportschoenen met een wat stroeve zool. Een kleine handdoek en een flesje drinken, voor de rest zorgen wij!

Wanneer zie ik resultaat?

Al met 1x per week een Ballshape-training zie je de positieve effecten optreden, 2x per week geeft nog eerder een beter resultaat. Iedereen voelt zich direct na een eerste les al energieker. En klanten met ademhalingsproblemen merken vanaf het begin dat ze de rest van de dag meer “ruimte” hebben om efficiënt te kunnen ademen. Al na een week of 6 zie je bij startende sporters een duidelijke verbetering in evenwicht en stabiliteit optreden. Ook kracht en conditie nemen dan, bij minimaal 1x per week trainen, toe.

Wat bereik ik met deze training?

Een verbeterde: • Lichaamshouding • balans, coördinatie, functionele kracht en beweeglijkheid • hart- en longfunctie en doorbloeding. En niet te vergeten; een grote lach op je gezicht!

Wat is mijn volgende stap?

Meld u nu aan voor een gratis proefles en onderga deze unieke vrolijke vorm van trainen! *Klanten met ernstige evenwichts- en duizeligheidproblematiek raden wij eerst een uitgebreide intake aan. Dit geldt ook voor de klanten met rugproblematiek waarbij er sprake is van wervelvervormingen.

ZwangerFit®

Een deskundige, wetenschappelijk onderbouwde training en coaching onder leiding van Karien Brederode, tijdens én na de zwangerschap. Kijk hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Overgewicht? Obese? Klik foto!
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Klik logo voor CrossFit Deventer