Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Contact
Wellfit Sport, Health & Wellness Center
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Waar staan wij voor

Wellfit Sport, Health & Wellness Center in Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit Sport, Health & Wellness Center is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Krachttraining

Wat is krachttraining?

Door gebruik te maken van fitnessapparatuur worden uw spiergroepen verstevigd. De fitnessapparatuur beschikt over een eenvoudig computersysteem, dat aangeeft met welke snelheid en aantal herhalingen op de juiste wijze getraind wordt.
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te trainen met buikspierbankjes en dumbbell. Trainen met dumbbells heeft grote meerwaarde aan je training omdat je het lichaam op een anderen manier belast als bij de apparaten. Zoveel mogelijk oefeningen met dumbbells  moet staand worden en daarbij moet het bewegingsapparaat zijn natuurlijke houding behouden, dat houdt in rug neutraal borst voor.
De effecten met dumbell training zijn groter op je lichaam als op de apparaten , dat komt door dat het lichaam zich moet stabiliseren door de beweging en de gewichten. Overige voordelen zijn:

  • Meer spierkwaliteit
  • De kracht van de spier zal toenemen, waardoor de kans op blessure sterk verminderd
  • De stofwisseling verbeterd
  • De botten worden sterker
  • De houding verbeterd
  • Lichamelijk wordt men sterker

U kunt geheel zelfstandig trainen echter wij adviseren u een persoonlijk trainingsschema te gebruiken. Dit schema wordt opgesteld door onze bewegingsadviseurs.

ZwangerFit®

Een deskundige, wetenschappelijk onderbouwde training en coaching onder leiding van Karien Brederode, tijdens én na de zwangerschap. Kijk hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Overgewicht? Obese? Klik foto!
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Klik logo voor CrossFit Deventer