Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Contact
Wellfit Sport, Health & Wellness Center
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Waar staan wij voor

Wellfit Sport, Health & Wellness Center in Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit Sport, Health & Wellness Center is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

ZwangerFit®

Bij Wellfit bestaat de mogelijkheid om, gedurende je zwangerschap en in de eerste 9 maanden na de bevalling, in een ongedwongen en respectvolle sfeer, veilig te trainen. In deze periode is aandacht voor eigen fitheid van groot belang. Een zwangerschap en het eerste jaar na de bevalling vragen immers veel van je lichaam.

Het is wetenschappenlijk bewezen dat sporten tijdens een gezonde zwangerschap NIET gevaarlijk is, maar juist vele voordelen heeft. Door in deze periode regelmatig verantwoord te sporten breng je je lichaam in optimale conditie en kunnen klachten worden voorkomen of verminderen. Ook het herstel na de bevalling kan door de trainingen sneller en beter verlopen. Dat komt jou, je baby en je hele gezin uiteindelijk alleen maar ten goede.
Je kunt starten met trainen vanaf de 12e week van de zwangerschap en we raden je aan om je ook zo vroeg mogelijk aan te melden. Zo heb je de meeste profijt van de trainingen.

De ZwangerFit® trainingen staan onder leiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Na de intake, dit kan via e-mail, wordt een trainingsschema “op maat” voor je samengesteld. Hierbij houden we rekening met je beginsituatie en wensen. Juist ook voor dames die geen sportverleden hebben is dit een bijzonder verstandig moment om te starten met sporten. Met dit schema ga je samen met je groep aan het werk; ieder op haar eigen niveau maar wél samen.

De trainingen zijn gericht op het verbeteren en/of behouden van de algemene conditie, maar bevatten ook oefeningen om bepaalde spiergroepen, zoals bekkenbodem, rug- en buikspieren, te trainen. Zo kunnen klachten worden voorkomen of verminderen.

We maken tijdens de trainingen gebruik van cardio-fitnessapparatuur, maar ook van muziek, Fitt-ballen, dynabands, tubes en kleine gewichtjes.

Periodiek wordt een theoretisch informatieblok van 5 weken (1 uur per week, aansluitend op de training) aangeboden waarin we dieper ingaan op de bevalling zelf, ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken aanleren, en ook de beleving en de rol van de partner aan bod komt. Naast het serieuze trainen is er ook tijd voor gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen.

De kosten voor de wekelijkse trainingen bedragen €45,00 per maand. Bijkomende eenmalige kosten, €5,00 voor de toegangspas en €30,00 inschrijfgeld. Aanmelden kan ook door een bericht te sturen aan zwangerfit@wellfit.nl.

 

Karien Brederode
Fysiotherapeut

ZwangerFit®

Een deskundige, wetenschappelijk onderbouwde training en coaching onder leiding van Karien Brederode, tijdens én na de zwangerschap. Kijk hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Overgewicht? Obese? Klik foto!
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Klik logo voor CrossFit Deventer