Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Contact
Wellfit Medical!Fit Center
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Waar staan wij voor

Wellfit Medical!Fit Center in Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit Medical!Fit Center is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Yoga op vrijdag

De perfecte afsluiting van de week

Heb je een zware werkweek achter de rug?
Ben je de hele week druk geweest met de kinderen?
Vergt je studie toch wat meer dan verwacht?
Wil je het weekend meer relaxt beginnen?

Kom dan naar onze ontspannende Yoga les op vrijdagavond. De les begint om 18.30 uur en duurt een uur. Onze professionele instructeurs wisselen met regelmaat van stijl zodat de les altijd een uitdaging blijft. Wellfit heeft altijd een abonnement dat bij je past. Sporten en ontspannen op maat. Daarvoor kom je naar Wellfit Medical!Fit Center.

Leave a Reply

ZwangerFit®

Een deskundige, wetenschappelijk onderbouwde training en coaching onder leiding van Ellen Aalpoel, tijdens én na de zwangerschap. Kijk hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.

Mambies Dance
Nieuw in Nederland! Uniek bij Wellfit! Moeder en baby samen fitnessen? Meteen na je zwangerschap weer in beweging met Mambies Dance. Kijk hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
Overgewicht? Obese? Klik foto!
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Klik logo voor CrossFit Deventer