Het succes van Edith Emond | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Het succes van Edith Emond

En het succes van de Sportafspraak

Hallo,

Ik wil me graag aan u voorstellen, ik ben Edith Emond 38 jaar en ik woon in Deventer.
Vanaf het moment dat ik volwassen werd, werd ik steeds zwaarder in een jaar tijd ben ik toen zo’n 20 kilo aangekomen. Na verwoede lijn pogingen weer een aantal kilo’s afgevallen, maar na verloop van tijd zaten deze er ook weer aan. Of te wel ik was behoorlijk aan het jojoën. Afgelopen zomer zijn we heerlijk op vakantie geweest, maar toen ik thuis de vakantie foto’s zag, sprongen de tranen in mijn ogen. Was ik dit?? Voor mij was dit het moment dat ik besloot dat ik dit niet meer wilde en ben begonnen met lijnen, de kilo’s moesten eraf!

Vervolg van voorpagina ….

…. Naar een sportschool dat durfde ik nog niet. In mijn hoofd ik had een beeld van allemaal mooie, jonge en strakke mensen die daar rondlopen. Aan dat beeld voldeed ik absoluut niet. Het lijnen ging best goed door heel bewust 3 keer per dag te eten meer en langere wandelingen met de honden te maken was ik in september zo’n 15 kilo afgevallen. Ik begon me al iets zekerder te voelen en besloot de stoute schoenen aan te trekken en is bij de sportschool binnen te kijken. Wellfit zit bij ons straat dus lekker dichtbij en enigszins veilig. Na een kennismakingsgesprek de formulieren mee naar huis genomen om in te vullen.

Gelukkig waren er hele gewone mensen aan het trainen dat maakte het besluit een stukje makkelijker. Ging ik de stap wagen? Ja, wilde ik gezond worden en om goed in mijn vel zitten moest ik gaan sporten. Om een stok achter de deur te hebben ben ik voor een uniek abonnement gegaan, de Sportafspraak. Dit houdt in dat ik 2 keer per week moet sporten op een afgesproken tijdstip.
De eerste keer vond ik enorm spannend. Ik werd gewogen, werd het vetpercentage en de spiermassa gemeten. Mijn doel was om de komende 3 maanden verder af te vallen en het vetpercentage te verminderen. Er werd een heel goed trainingsprogramma gemaakt, wat ook goed vol te houden was. Door goede begeleiding ging het afvallen als een trein. Ik ben nu zo’n 35 kilo afgevallen, mijn vetpercentage is enorm verminderd en mijn spiermassa is toe genomen.

Ik wil dan ook erg graag de instructeurs enorm bedanken mede dankzij hen zit ik nu goed in mijn vel en ben ik een stuk gezonder! Ik hoop dat dit een stimulans is voor iedereen de wat kilo’s kwijt wil. Als ik het kan, kan iedereen het!

Edith Emond.

Leave a Reply