Het succes van Nicolette Lieferink | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Het succes van Nicolette Lieferink

 

Ik, Nicolette, ga de uitdaging aan om voor alle bezoekers van Wellfit met “de billen bloot” te gaan. Al jaren een fanatiek jojo-er. Vanaf mijn 20ste levensjaar met enige regelmaat aan de lijn. Er zijn in al die jaren heel wat kilo’s verdwenen maar ook minstens zo hard weer bij gekomen. De bekende knop gaat bij mij alleen maar om als er een doel tegenover staat.

 

Nu is het punt bereikt. Die gave spijkerbroek van 4 jaar terug ligt in de kast. Lang geleden met veel plezier gedragen, maar na de bevalling van onze jongste dochter niet meer aangehad. Het past echt niet… Details zal ik jullie besparen.

 

Lichaamssamenstelling 16-11-2012

82,8 kg

41,6% Vetmassa

25,6% Spiermassa

28,3 BMI

7 Visceraal vetmassa

 

Met een aangepast sportprogramma, een gezond voedingspatroon en de nodige discipline hoop ik in het voorjaar, met trots, jullie mijn favoriete spijkerbroek te showen op deze site.

foto

 

 

Missie volbracht!!

Maanden zijn verstreken, het doel is behaald. Met veel enthousiasme ben ik begonnen met het plan. Na enige weken werd al duidelijk dat ik mijn schema aan moest passen in verband met klachten aan de knieën, deze zaten er al maanden maar had ik nooit serieus genomen. Samen met de fysiotherapeut een paar maand hard gewerkt aan herstel en Wellfit heeft voor mij het programma aangepast zodat ik toch kon blijven werken aan mijn doel ín de sportschool.

Het aanpassen van mijn eetpatroon ging in het begin perfect. Ik at trouw mijn porties en kon de verleiding makkelijk weerstaan. Op het moment dat de weegschaal aan gaf dat ik weer een kilootje minder woog schoot mijn motivatie weer extra omhoog. Helaas kwam er ook een periode van goed sporten, voldoende eten en toch niets afvallen. Er waren veel schommelingen in vet- en spierpercentages. Ik baalde enorm.

Maar om een lang verhaal kort te houden…

Er werd een nieuwe groepsles gestart, Challengefit. Dit bleek echt mijn ding te zijn. Vol enthousiasme volg ik op dit moment 2x per week de les. Een pittige work-out op vlotte muziek.

De 3e keer sporten in de week volg ik mijn programma van de fysiotherapeut/Wellfit.

 

De datum van 1 mei kwam in zicht. Ik werd er geregeld op geattendeerd dat ik toch echt op 1 mei in mijn broek moet passen. Dat was immers de afspraak. Een week voor de einddatum paste ik mijn broek maar eens aan. Zomaar ’s avonds na het sporten. En….

Het doel is behaald!

 

 

We gaan vrolijk verder want een aantal kilo’s extra vetmassa kunnen er nog wel af!

 

Groeten Nicollete