Algemene informatie | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Algemene informatie

Deventer, stad aan de rivier

Deventer, een stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets Bourgondisch: het leven is er goed! Alsof het stromende water elke dag opnieuw de stad voorziet van een vers levenselixer. Dat verklaart misschien de vitaliteit van Deventer: een levendige stad met een monumentale sfeer, waar het goed verblijven is, met bovendien een prachtige omgeving. Het landschap in de omgeving is in zijn ontstaan ook in belangrijke mate bepaald door de rivier de IJssel. Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek en Bathmen hebben u veel te bieden. (bron: http://www.deventer.nl/)

Veranderende samenleving

Maar ook in Deventer is de veranderende samenleving onderhevig aan factoren die vragen om een verbetering van de kwaliteit van het leven op korte termijn. We leven allemaal langer maar moeten er ook harder en langer voor werken. Een vergrijzende samenleving zal zijn leefpatroon hierop aan moeten passen. We bewegen minder en vetzucht onder kinderen is een sterk groeiend probleem. De gezondheidszorg kampt met grote financiële problemen. De samenleving is gebaat met oplossingen die de fysische en fysieke gesteldheid sterk verbeteren en op een gezond peil houden.

Vebeter de kwaliteit van leven

Bij Wellfit draait alles om de kwaliteit van het leven. Het moet een thuishaven zijn waar men na de drukte van alle dag tot rust kan komen. Binnen dit plan moet een brug worden geslagen tussen de dagelijkse beslommeringen en een harmonische en gezonde manier van leven. Wellfit brengt mensen samen die willen werken een levensstijl waarin gezondheid, harmonie en rust centraal staan. Zij willen werken aan een andere manier van leven in een uitnodigende omgeving en een ontspannen sfeer.

Totaalpakket

Wellfit biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning. Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.