Cardiotraining | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Cardiotraining

Wat is cardiotraining?

Absoluut de manier van nu om het uithoudingsvermogen op peil te houden of te brengen! Als sportcenter blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent cardiofitness en krachttraining. Cardiofitness is een ideale training voor hart, bloedvaten en longen. De training geschiedt op computergestuurd apparatuur, het echte werk doe je uiteraard zelf. De apparaten zijn ideaal om de conditie te trainen en het is ook uitermate geschikt om af te slanken.

Cardiofitness is geschikt voor iedereen: beginners, gevorderden, atleten, mensen met enkel-, knie-, heup-, of lage rugproblemen, topsporters, maar ook voor vijftig-plussers. Ook voor revalidatie is cardiofitness uitermate geschikt. Het is bij Wellfit Wellness gebruikelijk om met een hartslagmeter te trainen. Net zo veilig, verantwoord en afhankelijk van jouw doelstelling (vetverbranding, conditieopbouw, conditiehandhaving etc.) blijf je in jouw (van te voren) vastgestelde hartslagzone trainen, dit geeft het beste resultaat!

U kunt geheel zelfstandig trainen echter adviseren wij u een persoonlijk trainingsschema te gebruiken. Dit schema wordt opgesteld door onze bewegingsadviseurs of u kunt gebruik maken van de Point System trainingsassistent.