Groepslessen | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Groepslessen

Groepsfitnesstrainingen zijn een aanstekelijke mix van beweging en muziek, die onderleiding van een gediplomeerd instructeur worden uitgevoerd. Alle groepsfitnesstrainingen die Wellfit aanbiedt zijn zowel voor beginners als vergevorderden toegankelijk. De instructeurs hebben een intensieve opleiding gevolgd en krijgen continu bijscholing.

De basis voor een aantal groepslessen wordt gevormd door Club Joy. Dit is een verzamelnaam voor een aantal vaststaande trainingsprogramma’s, ondersteunt door perfect afgestemde muziek. Elke 13 weken start er een nieuw programma met nieuwe oefeningen en muziek. Natuurlijk kun je op elk moment binnen deze 13 weken instappen. De lessen staan voor: snelle resultaten, geen moeilijke choreografie, motiverende muziek, persoonlijke aandacht, gezelligheid en veilig trainen.

Bij Wellfit vindt u de nieuwste trends in groepsfitness!