Jeugd Fitness | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Jeugd Fitness

Vetzucht onder jongeren is een groeiend probleem.. Te weinig beweging, toenemende sociale druk, één ouder gezinnen of gezinnen waarbij beide ouders werken zijn alle factoren die van invloed zijn op de fysieke en psychische gesteldheid van jongeren. Vanuit de overheid is er een sterke focus op dit probleem echter het is de verantwoordelijkheid van de gehele samenleving, dus ook van Wellfit Wellness.

Jeugdfitness

Voor tieners van 10 t/m 15 jaar heeft Wellfit Wellness speciale uren waar je met je vriend(in)en onder professionele begeleiding kunt sporten. Ook hier wordt aandacht besteed aan voeding, verantwoord sporten en leefstijl. In een wisselend programma met cardiotraining, aangepaste krachttraining en groepslessen is het Jeugdfitness abonnement een noodzakelijke afwisseling naast de schoolbanken. Er kan gekozen worden voor een abonnement voor 5x per maand of onbeperkt.