Spinning | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Spinning

Wat is Spinning?

IndoorCycle ofwel Spinning is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn of haar conditie. Snel afvallen is mogelijk vanwege een hoge vetverbranding. Spinning is ook ideaal voor de versteviging van de billen, buik en benen.

Er zijn 7 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

 • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
 • Samen trainen, wat motiverend werkt
 • Een goede en enthousiaste coach
 • Muziek die zorgt voor motivatie en fun
 • Eenvoud en dus voor iedereen toegankelijk
 • Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject, je wordt werkelijk goed!
 • Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je fitheid.

Voor wie is Spinning?

Spinning is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Spinning daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere week er tegenaan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in de Spinningles kan werken aan eigen doelstellingen.

Wat moet ik meenemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt. Je mag ook speciale fietsschoenen meenemen. Vraag aan je Spinning trainer welke het meest geschikt zijn. Draag verder comfortabele sportkleding. Als extraatje: een goed humeur en humor zijn meer dan welkom.

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per keer.

Wanneer zie ik resultaat?

Na ongeveer drie Spinning lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt. Doordat het programma drie maanden hetzelfde is, krijg je voldoende gelegenheid om alles onder de knie te krijgen, waardoor de intensiteit van de training vanzelf toeneemt. Je zult jezelf al spoedig niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk fitter gaan voelen.

Hoe fit moet ik zijn?

Het is niet nodig met een bepaald conditieniveau in te stromen. Spinning is voor iedereen toegankelijk. Je kunt heel goed zelf bepalen hoe hard je traint.

Wat bereik ik ermee?

 • Snel effect voor het hele lichaam
 • Vorming slanke benen en billen
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Ontwikkeling kracht in benen
 • Ontspanning tijdens inspanning

Wat is mijn volgende stap?

Volg een les en ervaar hoe leuk Spinning is.