StepShape | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

StepShape

Wat is StepShape?

StepShape is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. StepShape laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

step[2]

Er zijn 8 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken

 • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
 • Samen trainen wat motiverend werkt
 • Complete en zeer gevarieerde lichaamstraining
 • Muziek die zorgt voor motivatie en fun
 • Eenvoud, low impact en dus voor iedereen
 • Materiaalgebruik zorgt voor afwisseling
 • Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het driemaandentraject. Je wordt werkelijk goed!
 • Een goede en enthousiaste coach die zich elke drie maanden laat bijscholen met als doel je te blijven inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid.

Voor wie is StepShape?

StepShape is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Bovendien is het een ideale les om kennis te maken met bewegen op muziek. StepShape is namelijk een vorm van trainen op geweldige muziek in combinatie met een heleboel fun, waardoor iedere les weer uitnodigt om gemotiveerd aan de slag te gaan. Shape elementen, oefeningen voor balans en flexibiliteit en eenvoudige low impact bewegingspatronen zorgen voor de nodige afwisseling, waardoor de les nooit gaat vervelen. Vanwege het laagdrempelige karakter en het nodige fun gehalte maakt het niet uit of je jong, oud, beginnende sporter, atleet, man of vrouw bent, iedereen kan meedoen.

Wat moet ik meenemen?

De materialen waarmee gewerkt wordt (elastiek, bal, mat en gewichtjes) zijn aanwezig in de sportclub. Er is geen speciale kleding vereist. Zorg dat je comfortabele kleding draagt en binnenschoenen die een goede stabiliteit geven. Verder zijn een gulle glimlach, een goed humeur en humor meer dan welkom.

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week.

Wanneer zie ik resultaat?

Na ongeveer drie StepShape lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt. Doordat het programma drie maanden hetzelfde is krijg je voldoende gelegenheid om alles onder de knie te krijgen, waardoor je intensiteit van je training vanzelf toeneemt. Je zult jezelf al spoedig niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk fitter gaan voelen.

Hoe fit moet ik zijn?

StepShape is voor iedereen toegankelijk. Ongeacht het conditieniveau. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde lichaamshouding
 • Verbeterde coördinatie, balans, flexibiliteit en mobiliteit
 • Toename in spierkracht en uithoudingsvermogen
 • Positief effect op botten en gewrichten
 • Verhoogd calorieverbruik (gewichtsverlies)
 • Je voelt je fitter en energieker

Wat is mijn volgende stap?

Volg een gratis StepShape proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om aan je eigen gezondheid te werken.