ClubPower | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

ClubPower

Wat is ClubPower?

ClubPower is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spier verstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

Er zijn 7 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken

 • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
 • Samen trainen wat motiverend werkt
 • Een goede en enthousiaste coach
 • Muziek die zorgt voor motivatie en fun
 • Eenvoud en dus voor iedereen
 • Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het driemaandentraject. Je wordt werkelijk goed!
 • Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid.

Voor wie is ClubPower?

ClubPower is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower zal je blijven motiveren om iedere week er tegenaan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud: iedereen kan meedoen. Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografieën is de basis van ClubPower

Wat moet ik meenemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt. Draag verder comfortabele sportkleding. Als extraatje: een goed humeur en humor zijn meer dan welkom.

Hoe vaak?

Al met één les in de week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week.

Wanneer zie ik resultaat?

Na ongeveer 3 ClubPower lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt. Doordat het programma drie maanden hetzelfde is krijg je voldoende gelegenheid om alles onder de knie te krijgen, waardoor de intensiteit van je training vanzelf toeneemt. Je zult jezelf al spoedig niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk fitter gaan voelen.

Hoe fit moet ik zijn?

Het is niet nodig met een bepaald conditieniveau in te stromen. ClubPower is voor iedereen toegankelijk. Je kunt heel goed zelf bepalen hoe hard je traint.

Wat bereik ik ermee?

 • Verhoogd basis stofwisseling / vetverbranding
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toning en definiëring van de lichaamscontouren
 • Verhoging botdichtheid
 • Sterk effect op de vier B’s (benen, billen, buik, borst)

Wat is mijn volgende stap?

Volg een gratis proefles en ervaar hoe leuk ClubPower is.