Senioren!Fit | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Senioren!Fit

Wat is Senioren fitness?

Wellfit Medical!Fit Center is er voor mensen van alle leeftijden, die op een veilige én effectieve manier aan hun gezondheid willen werken. Daarom biedt Wellfit ook seniorenfitness aan. Juist op latere leeftijd is het belangrijk om het lichaam te blijven trainen, omdat over het algemeen de dagelijkse belasting van het lichaam steeds lager wordt. Dit heeft allerlei vervelende en soms gevaarlijke gevolgen. Het lichaam wordt minder belastbaar en zal dus ook blessure-gevoeliger worden. Vooral osteoporose en hart- en vaatziekten op latere leeftijd worden grotendeels veroorzaakt door te weinig lichaamsbeweging.

 

Bij senioren fitness traint u 60 minuten in een gezellige groep onder begeleiding van een deskundige instructeur. Daarnaast kunt u de hele week zelfstandig trainen op doordeweekse dagen van 09.30 uur tot 17.00 uur en in de weekeinden van 09.00 uur tot 13.00 uur.

De groepslessen Senior!Fit zijn op dinsdag en donderdag van 10.30-11.30 uur.