Personal Training | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Personal Training

Wat is Personal Training?

Uw deskundig adviseur, die met u een gezamenlijke doelstelling nastreeft. Een Personal Trainer is gespecialiseerd en gediplomeerd op het gebied van bewegen en gewichtsmanagement. Een Personal Trainer adviseert, begeleidt en motiveert u als individuele sporter om deze doelstelling te realiseren.

Wat is het doel van Personal Training?

Gezond worden om lekker en gelukkig te leven en te genieten. Zich fit voelen om beter te presteren in uw dagelijkse leven of werk, zowel op fysiek als psychisch niveau. Dit gaat niet vanzelf, hier is arbeid voor nodig in de vorm van trainen en eetgewoontes aanpassen op een manier die u motiveert. Plezierig sporten moet een gewoonte worden, een manier van leven.

Waar kunt u sporten?

Thuis op een paar vierkante meter, ook met uw eigen fitnessapparatuur. Op uw werkplek, omdat u een ondernemer bent met een volle agenda. Heerlijk buiten of in het bos bij u in de buurt. Of bij Wellfit Medical!Fit Center die deze training mogelijk maakt.