Medische Fitness | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Medische Fitness

Wellfit Spoert & Wellness is al vele jaren een begrip op fitnessgebied in Deventer. In de Zandweert, de gezelligste buurt van Deventer, werkt een professionele organisatie aan het welzijn van haar leden. De huidige samenleving vraagt echter om oplossingen die verder gaan dan het aanbieden van een fitness of wellness concept.

Het Medical!Fit concept

Het begrip Wellness heeft bij Wellfit plaats gemaakt voor een Medical!Fit concept. Vanuit dit concept biedt Wellfit een pakket aan diensten die gericht zijn op preventieve gezondheidsmaatregelen en begeleiding bij gezondheidsklachten. Een team van specialisten staat, naast uw reguliere gezondheidszorg, garant voor een gerichte aanpak van (pre)diabetes, obesitas, reuma, COPD, RSI en overige fysieke klachten. Speciale beweegprogramma’s dragen bij aan een efficiënte behandeling van bovengenoemde gezondheidsproblemen. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan gezondheidspreventie bij kinderen.

Lees meer over het Medical!Fit concept van Wellfit.