Body Mass Index | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Body Mass Index

Zo, u heeft nu in het rechtse menu uw Body Mass Index, ofwel BMI berekend? In onderstaande tabel kunt u aflezen in welke toestand uw lichaam zich bevindt en welke actie u zou moeten ondernemen.Het is een indicatie die alom geaccepteerd is. Echter elk mens is verschillend. Dit komt met name voort uit het feit dat er geen rekening wordt gehouden met individuele verschillen in lichaamsbouw, zoals de verhouding spier-, bot- en vetweefsel. Maak eventueel een afspraak met een van onze instructeurs of onze diëtiste voor een uitgebreide analyse, advies of begeleiding. 
 BMI  Klassificatie  Actie
< 18.5 ondergewicht Ook ondergewicht is niet goed. Neem contact op met onze diëtiste.
18.5–24.9 normaal gewicht Prima. Blijf voldoende bewegen en eet gezond om dit zo te houden.
25.0–29.9 overgewicht U bent te zwaar en obesitas ligt op de loer. Bespreek met onze instructeurs uw optimale trainingsprogramma
30.0–34.9 klasse I obesitas U bent te zwaar en hebt een matig verhoogd risico op andere klachten zoals hart- en vaat ziekten. Neem contact op met onze diëtiste.
35.0–39.9 klasse II obesitas U bent veel te zwaar en hebt een sterk verhoogd risico op andere klachten zoals hart- en vaat ziekten. Neem direct contact op met onze diëtiste.
≥ 40.0 klasse III obesitas U heeft morbide overgewicht. U kwaliteit van leven en uw levensverwachting is ernstig in gevaar. Neem direct contact op met onze diëtiste.