Voedingsadvies | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Voedingsadvies

Het belang van voedingsadvies

De relatie voeding, gezondheid en beweging staat volop in de belangstelling. Een gezonde voeding en leefstijl staat aan de basis van een goede gezondheid waardoor je je beter voelt. Bij ziekte draagt een juiste voeding bij aan een succesvol herstel. Te veel eten, te vet eten en teveel suiker leidt tot overgewicht. Overgewicht gaat gepaard met een verhoogde kans op diabetes, hart- en vaatziekten en verschillende vormen van kanker. Maar een onevenwichtige voeding kan ook verminderde weerstand, vermoeidheid, slecht lichamelijk en geestelijk functioneren tot gevolg hebben.

Wellfit kan u helpen bij het samenstellen van een gezond eetpatroon dat past bij uw leefomstandigheden. U krijgt van een persoonlijk voedings- of dieetadvies en als dat zinvol is een leefstijladvies. Vanuit de visie dat voeding onderdeel is van het geheel, werken wij als het nodig en wenselijk is, samen met andere disciplines zoals een fysiotherapeut, (sport)arts, of sportinstructeur.

Gediplomeerd Orthomoluculaire Voedingsdeskundige

Wellfit Medical!Fit heeft een gediplomeerd Voedingsadviseur in huis die u deskundig kan begeleiden op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid. Zij begeleidt mensen bij het verbeteren van hun eet- en leefgedrag en het hanteren van een gezonde(re) leefstijl. Begeleiding op het gebied van voeding is niet alleen voor mensen die graag willen afvallen of gezonder willen eten, maar voor jong en oud die klachten hebben omtrent voeding of welvaartsziekten.

Het eerste consult bestaat uit een intake-gesprek (60 min.) waarbij informatie over uw klachten en persoonlijke omstandigheden wordt verzameld. Tevens wordt er gekeken naar uw lichaamssamenstelling; BMI, lengte, gewicht, vet% en tevens worden uw lichaamsomtrekken gemeten. Ook wordt er navraag gedaan naar uw wensen met betrekking tot de dieetbegeleiding. Aan de hand van deze gegevens wordt er een dieet-/ leefstijlaanpassing samengesteld in combinatie met een beweegadvies.In de vervolgconsulten (30 min.) wordt er gemeten, gewogen en worden er – indien nodig – aanpassingen gemaakt in het dieet- en beweegadvies. Ook worden eventuele vragen die u heeft of problemen waar u tegenaan loopt besproken.

Indicaties

Enkele indicaties waarvoor u contact op kunt nemen met onze voedingsdeskundige zijn:

  • Overgewicht,
  • Ondergewicht,
  • Ongewenst gewichtsverlies of gewichtstoename,
  • Te hoog cholesterol,
  • Te hoge bloeddruk,
  • Darmklachten, obstipatie en diarree,
  • Voedselovergevoeligheid en allergieën

Er zijn meerdere opties mogelijk met betrekking tot de begeleiding om het gewenste resultaat te behalen.

Tot nu toe zijn er al vele klanten van Wellfit die om voeding- en/of beweegadvies hebben gevraagd en die goede resultaten hebben behaald!