Het succes van Dominique | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Het succes van Dominique

Hallo, Ik ben Dominique, ben 22 jaar en heb een maatje meer…. Ik ben altijd wel stevig geweest, maar nooit echt dik (al hoewel ik mij wel zo voelde). In 2009 ben ik al een keer eerder 30 kilo afgevallen met een streng dieet van Prodimed. Dit was een zogenaamd crash dieet wat ik een half jaar vol heb weten te houden, maar door prive omstandigheden ben ik hier weer mee gestopt. De eerste 2 weken viel ik in totaal 12 kilo, maar na dat ik er mee gestopt was ben ik er in totaal weer 45 kg aangekomen.

Ik trainde al een hele tijd bij Wellfit, maar nooit met het gewenste resultaat. Daarom heb ik besloten om een personal coach te vragen mij te gaan begeleiden. Dit werd Dylan, hij gaat mij helpen om van morbide obesitas naar een gezond gewicht te komen. Hij liet mij hele andere oefeningen doen dan ik gewend was. Ik moest in eens gaan touwtjes springen, de eerste keer 50x achter elkaar, ik ging kapot. Nu doe ik 3 series van 100! Ook kreeg ik oefeningen als Squads, Lunges, Box steps, Ball Shots, Ball Smash, Ring Rows, “gewoon” roeien en later ook oefeningen om leniger te worden.

Elke week worden er aanpassingen gedaan aan mijn schema en worden de herhalingen verhoogd. Ook heb ik mijn eetschema flink onderhanden genomen, niks geen gecrash, maar “gewoon” 4 tot 6 maaltijden per dag. Zo probeer ik een gezonde leefstijl voor mezelf te creëren. Ik word elke week gewogen en tot nu toe gaat het heel gestaag de goed kant op, maar we zijn dan ook nog maar net begonnen.

Over 3 maanden zal ik laten weten hoe het met mij gaat, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het me nu met deze begeleiding wel gaat lukken. Ik ben super enthousiast!