Bedrijfsfitness | Wellfit Deventer
Waar staan wij voor

Wellfit Deventer biedt een totaalpakket aan professionele diensten die werken aan gezondheid, preventie, revalidatie, sport, vrije tijd en ontspanning.

Wellfit is het adres in Deventer voor fitness, spinning, krachttraining, yoga, pilates, massage en nog veel meer.

Service gerichte medewerkers met oog en oor voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kortom, lifestyle op maat, gericht op verbetering van de kwaliteit van het leven.

Contact
Wellfit Deventer
Murmelliusstraat 6
7412 EM Deventer
T: 0570-616500
E: info@wellfit.nl
Ledenportal

Klik hier om in te loggen voor uw persoonlijke gegevens:
- betalingen
- afspraken inplannen
- lessen reserveren en afmelden
- trainingsschema's
- meetresultaten
- toegangshistorie

Actie ‘Bring a friend’

Dag vriend,

Heeft iemand u een 'Bring a friend' kaart cadeau gedaan? Gefeliciteerd! Dan staat u aan het begin van een gezonder en vitaler leven.
De actie voor deze maand is:
- 1 maand gratis sporten voor de gever
- 1 maand gratis sporten voor de ontvanger
- Geen inschrijfgeld t.w.v. €30,00
Kom snel langs voor een intake en vraag naar de voorwaarden. Bel met 0570-616500.

Team Wellfit.

Bewegingsbanken (slenderen)
Heeft u bewegingsbeperkingen? Heeft u moeite met sporten door bijvoorbeeld leeftijd, blessures, ziekte, operatie of handicap? Dan bieden onze bewegingsbanken een uitkomst. hier voor meer informatie in het menu Medische Fitness.
BMI calculatorGa nu naar de BMI tabel »

Overgewicht? Obese? Klik foto!

Bedrijfsfitness

Wat houdt bedrijfsfitness in?
Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen voor bedrijfsfitness. Dat is niet verwonderlijk. Zieke werknemers kosten werkgevers jaarlijks immers miljarden euro’s. U als werkgever weet als geen ander hoe duur het is als een werknemer tijdelijk, of voor langere duur uitvalt. Investeren in een gezonde en actieve levensstijl loont. Fitte medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en absent, zitten beter in hun vel en zijn productiever! (bron www.fitned.nl) Ook kunnen veel arbeidsgerelateerde klachten door middel van voldoende beweging voorkomen worden! Een van de belangrijkste vereisten voor bedrijfsfitness is het regelmatig testen van uw werknemers, hierin zijn wij gespecialiseerd!
U kunt uw werknemers goedkoop laten sporten.
Welke vormen zijn bij Wellfit mogelijk?
1) Bedrijfsfitness is door de overheid fiscaal aantrekkelijk gemaakt, daarom kiezen sommige werkgevers ervoor om de kosten die hun werknemers maken volledig te vergoeden.
2) Andere bedrijven sluiten enkel een overeenkomst met ons fitnesscentrum zodat hun werknemers daar met korting kunnen sporten. De werknemers betalen dan zelf de kosten voor het fitnessabonnement en profiteren via de overeenkomst van hun werkgever van een gunstig tarief!!
Hoe ziet een bedrijfsfitness-overeenkomst er bij Wellfit uit?
Werkgevers en personeelsleden (inclusief hun partner en thuiswonende kinderen vanaf 17 jaar) kunnen bij het afsluiten van een bedrijfsfitness-overeenkomst onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen voor het voordelige bedrijfsfitnesstarief. Er dienen minimaal 3 werknemers deel te nemen. Neem voor meer informatie contact op via 0570-616500.

Daarnaast zijn er diverse instanties die de administratieve uitvoering van bedrijfsfitness ter hand nemen. Wellfit werkt samen met diverse instanties zoals het Nationaal Gezondheids Plan en Bedrijfsfitness Nederland. Meer informatie over deze instellingen vindt u op onze site.